MESTERHÁRMAS AZ AUTÓVILLAMOSSÁG TERÜLETÉN

 

aloldaltermekek aloldaljavitas aloldalwebshop 

 

 

 

Tisztelt Vásárlóink!

A vevői igényekhez igazodva április 7-től kezdve naponta háromszor szállítják ki futárjaink Budapestre és környékére a megrendelt árut, ezzel reményeink szerint még rugalmasabban és gyorsabban tudjuk majd Önöket kiszolgálni. 

Az elmúlt években megszokhatták tőlünk, hogy Budapest és környékén naponta kétszer saját futárjaink szállítják Önöknek a megrendelt árut. Azonban igény merült fel, hogy ennél többször is szükségük lenne erre a szolgáltatásra. Ezért úgy döntöttünk, hogy az Önök kényelme, gyorsabb és jobb kiszolgálása érdekében kicsit újra gondoljuk a futárszolgáltatásunkat.
Továbbra is körfuvarban, de április 7-től már naponta háromszor lesz lehetőségük szállítást kérni. Futárjaink az előző nap délután leadott rendeléseket (a reggel 8:15-ig leadottakkal együtt) 8:45-kor kiszállítják Budapest és környékére, majd 11:30-kor és délután 14:00-kor újra indulnak futárjaink. Rendeléseiket indulás előtt legkésőbb fél órával adják le. Így reményeink szerint rövidebb szállítási idővel tudjuk kiszolgálni Önöket. A reggeli fuvarral a javításra beszállított készüléket akár már másnap reggel vissza is tudjuk Önnek juttatni!
A házhoz szállítás továbbra is ingyenes Budapest területén 6000 Ft, Budapest környékén 12.000 Ft értékhatár feletti vásárlás esetén. Ezek után is van lehetőség, hogy a javítandó készülékeket/alkatrészeket futárjaink ingyenesen hozzák el Önöktől, így Önnek csak a ki és beszerelést kell elvégeznie, a szállítást bízza ránk!
Rendelés leadására lehetőségük van a fentebb található "webshop" feliratú ikonra kattintva, a Fer-Vill katalógusprogramján keresztül, telefonon a 06 1 264 20 44-es telefonszámon vagy személyesen a X. kerület Fertő utca 14. szám alatti üzletünkben.

futar budapest

hotline

Ampervadász

Kövessen a Facebookon!

Hírlevél

captcha 
Használati feltételek