MESTERHÁRMAS AZ AUTÓVILLAMOSSÁG TERÜLETÉN

 

aloldaltermekek aloldaljavitas aloldalwebshop 

 

 

thumb FerVill-naptar-2015-01Tisztelt partnereink!

Mielőtt még kitörne a felháborodás, szeretném közölni, hogy az idei évben nem készül Fer-Vill naptár. Nem mentegetőzésképpen, hanem a tájékoztatás miatt szeretném elmondani, miért van ez így.

Fotográfus barátommal, Barcza Zsolttal 2003-ban jutottunk elhatározásra, saját készítésű naptárt kellene csinálnunk. Az elhatározást tett követte, és ennek köszönhetően jött létre a 2004-es, hat lapos, fekete fehér naptár. Az alkotói folyamat végén állapítottuk meg, hogy ez mekkora munka. Nagyon sok idő, energia kellett hozzá, hogy létrejöjjön. Ugyan sok ember ajánlkozott, hogy részt vesz a fényképezéseken, fogja a lámpát :D, de maga a folyamat nem csak ebből áll. Ekkor megállapodást kötöttünk egymással, hogy 10 naptárt készítünk, azaz tíz éven át évente egy-egy hónapot erre áldozunk.

A megállapodást teljesítettük, a tíz naptár elkészült, tiszta a lelkiismeretünk. Ezért nincs idén Fer-Vill naptár.

Még bennünk van egy naptár anyagának ötlete, koncepció szintjén, illetve egy könyv a munkáról, és a háttérről. Azonban ennek meg kell érnie, és a lehetőségeknek is rendelkezésre kell állniuk.

Köszönjük azt a sok dicséretet, amit kaptunk , a sok irigy megjegyzést , és büszkén láttuk sok helyen a művünket a falakon.

Ha szeretnének a régi naptárjainkból egy kis ízelítőt, kérem kedveljék, osszák meg Facebook oldalunkat. Ha sokan kérik, elindul 10 év Fer-Villl naptárai játékunk!

 

Szőr Ferenc

 

Ízelítő a fent említett "koncepcióból":

 

FerVill-naptar-2015-01FerVill-naptar-2015-06FerVill-naptar-2015

hotline

Ampervadász

Kövessen a Facebookon!

Hírlevél

captcha 
Használati feltételek