MESTERHÁRMAS AZ AUTÓVILLAMOSSÁG TERÜLETÉN

 

aloldaltermekek aloldaljavitas aloldalwebshop 

 

 

Hírek

Packard 180

Gondolta volna, hogy a világ első légkondicionált autója már 1940-ben megvásárolható volt?

Manapság többé-kevésbé minden autóban van klíma. De már az 1930as években több autógyártó próbálkozott az autók utasterének lehűtésével. Ez leginkább az után vált szükségessé, hogy a nyitott tetejű autók helyett elterjedtek a zárt utastérrel rendelkező gépkocsik.

Néhány cég nagy ventilátorral próbálkozott, de a Packard volt az első, aki a 180-as modelljükbe már 1940-ben légkondicionálót szerelt. El is nevezték „weather conditioner”-nek, azaz időjárás kondicionálónak, ami extra felszerelésként volt rendelhető 279 dollárért. De sajnos ez a kiegészítő nem volt kelendő. Amellett, hogy drága volt, ráadásul elfoglalta a  csomagtér felét és a levegő beáramlását is nehéz volt irányítani. Így már 1942-ben levették a választható extrák listájáról.

Szerencsénkre a technológia azóta sokat fejlődött, így manapság a legnagyobb melegben is kellemesen hűtött utastérben utazhatunk, ha megfelelően működik a rendszer. Ehhez elengedhetetlen a klíma rendszeres karbantartása és tisztítása, amit feltétlenül szakemberrel végeztessünk el. Miskolci üzletünkben klíma töltést, ellenőrzést illetve javítást is vállalunk. Forduljon szakembereinkhez bizalommal.

epuletTisztelt Vásárlóink!

Felhívjuk figyelmüket, hogy Augusztus 14-18-ig felújító műhelyünk az éves szokásos karbantartási munkálatok miatt zárva tart. Mivel igyekszünk erre az időszakra előre felkészülni, így az ezt megelőző napokban előfordulhat, hogy megnövekedett határidővel tudjuk csak vállalni a felújításokat. Megértésüket köszönjük!

A Fer-vill csapata

thumb pult kész állóÖrömmel és nagy megelégedettséggel tölt el, hogy 18 év után megérettünk arra, hogy megújítsuk a pultunkat. Ennyi év alatt sok minden változott. Gondoljunk csak bele, hogy ez idő alatt felnő egy gyermek (vagy legalábbis nagykorúvá válik). Mindenesetre, 18 éve még nem ekkorák voltak a számítógépek, hogy a monitorokról és a telefonokról ne is beszéljünk. Tehát már ránk fért egy kis vérfrissítés.

További képek a cikkben!

Bővebben...

epuletBudapest:

December 23.:

Üzlet nyitva tartása 08:00-14:00-ig.

Házhoz szállítás Budapesten saját futárokkal: A legkésőbb 13:15-ig leadott rendeléseket még pénteken házhoz szállítjuk.

Házhoz szállítás vidéken: Mivel a csomagküldő cégeknél December 24-én szombati kiszállítás nincs, így a pénteken leadott rendeléseket legkorábban 27-én fogják házhoz szállítani.

December 24-25-26 ZÁRVA

December 27-28-29-30.:

Üzlet nyitva tartás 08:00-15:00-ig csökkentett kapacitással. Csak az indítómotorok és generátorok és alkatrészeit árusító részlegünk lesz nyitva. Egyéb autóalkatrészeket árusító részlegünk zárva tart. 

Házhoz szállítás Budapesten saját futárokkal: Érdeklődjön kollégánknál.

Házhoz szállítás vidéken: Kérjük rendeléseiket legkésőbb 14:30-ig adják le a másnapi házhoz szállításhoz. A december 30-án leadott megrendeléseket előre láthatóan január 2-án szállítják házhoz.

December 31. Zárva

Nyitás 2017. január 2. 08:00

Vidéki üzleteink (Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Szeged):

December 23.: 08:00-15:00

December 24-25-26 ZÁRVA

December 27-28-29-30.: 08:00-15:00

December 31. ZÁRVA

Nyitás 2017. január 2. 08:00

victronMindjárt itt a karácsony, és hamarosan  minden szakembernek lesz egy kis ideje arra, hogy esetleg szakmai cikkeket olvasgasson. Ha tehetik nézzenek utána színes, és tartalmas összefoglalónknak, amelyet az Ampervadászba töltöttünk fel! Sőt, ha a  jövő technikájával személyesen is barátságot kötnének, a Fer-Villben lehetőségük van megismerni, és meg is vásárolni a Victron akkumulátortöltő- készülékeit.  

hotline

Ampervadász

Kövessen a Facebookon!

Hírlevél